KLUBSTÆVNER PÅ HJEMMEBANE

Rideklubben afholder løbende E og D klubstævner, hvor klubbens egne ryttere og equipager udefra andre klubber kan deltage.
Ønsker du at starte klubstævner skal du først have godkendelse af din underviser, hvis du får godkendelse skal du aftale både hest og klasser med denne.
For at kunne starte klubstævner er forældre opbakning på dagen påkrævet og det kan være en god ide at have en hjælper.
Vær opmærksom på at det koster et mindre beløb pr. klasse du starter, samt for leje af hest.
Denne type stævner afholdes typisk i weekender og på helligdage.

Tilmelding til denne type stævner kræver at rytteren har en profil på DRF-GO, rytterlicens for at kunne starte D stævner, samt at rytteren er påklædt i overenstemmelse med DRF´s disciplinreglementer. Rytterlicens kan købes via sin profil på DRF-GO.

Det er en udfordrende og lærerig oplevelse for equipagen, at starte klubstævner, især fordi de vante omgivelser bliver pyntet op og der kommer fremmede eguipager på matriklen.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle