Vores katte
 
Olga, Gizmo, Holly Molly, Lily og Collins
  
Olga og Gizmo er to af vores dejlige katte, som kom til os i en papkasse i efteråret 2015. De var blevet sat ude foran stalden, de blev fundet af to af vores piger. Siden er de blevet vaccineret, kastreret/steriliseret, chippet og øremærket.
 
Holly kom til os som killing/ungkat i 2017, hvor hun var ilde tilredt, tynd, været oppe og slås med en anden kat, er efterfølgende blevet steriliseret, vaccineret, chippet og øremærket. 
 
Lily og Collins kom til os da de var killinger/ungkatte i sommeren 2018. Det var en af vores små medlemmer der kom med Lily i troen om at det måske var vores efterlyste kat Olga. Lily var en magret tynd killing, som vi skyndte os at få indendørs få givet hende noget vand og mad samt få hende tjekket, ingen havde meldt hende savnet. Nogle dage senere var der en sød familie i nærheden der fremlyste en anden sort killing/ungkat Collins som lignede Lily rigtig meget de var fundet i samme område, vi tilbød at have dem sammen hos os til ejeren var fundet og hvis ikke de blev fundet ville vi selv tage dem ind som vores gårdkatte. Da Lily og Collins blev sat sammen var der INGEN tvivl om at det var søster og bror, de var som tro kopier af hinanden og gensyns glæden var enorm og har siden været meget tæt knyttede. Siden er de blevet vaccineret, kastreret/steriliseret, chippet og øremærket.
 
 
Alle 5 katte bor nu hos os som gårdkatte, de er super søde og kælne katte og vi er rigtig glade for dem.
 
Gizmo han er hvid med sorte pletter.
Olga hun er sort med nogle få hvide hår på brystkassen og mellem bagbenene.
Holly hun er gråstribet.
Lily er sort med nogle hvide hår på brystkassen og hvide pletter under maven.
Collins er sort.
 
Herunder kan du set lidt billeder af vores katte, flere billeder kommer snarest.
 
Gizmo og Olga:
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 Holly Molly: 
  
  
 
 
Lily og Collins: 
 
 
 
 
 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle