Info vedr. afhentning

Bluserne vil kunne hentes i Café Tutten/sekretariatet i starten af november måned. Vi melder ud her på Facebook siden, når varene er klar til afhentning på BNR .

BEMÆRK - i feltet "TAST NAVN" skrives navn (samt størrelse og farve)
OKTOBER Hoody Junior
Basic Hoody Junior
Klubbens logo på ryggen og navn på brystet.
Str.: 90/100 - 150/160.
Farve: Hvid, visibility gul, orange, lys cerise (pink), rød, bordeaux, strong purple, tyrkis, kongeblå, lys blå, dansk marineblå, refleks grøn, æblegrøn, flaskegrøn, beige, gråmelere, antracit melange og sort.
Husk at skrive følgende i kommentar feltet når du bestiller: Størrelse, farve og hvilket navn der skal stå på trøjen.
OKTOBER Sweatshirt Junior
BASIC ROUNDNECK JUNIOR
Klubbens logo på ryggen og navn på brystet.
Str.: 90/100 - 150/160
Farve: Hvid, Bright cerise (pink agtig), rød, kongeblå, mørk navy, æblegrøn, gråmeler og sort.
Husk at skrive følgende i kommentar feltet: Størrelse, farve og hvilket navn der skal stå på trøjen.
OKTOBER Polo Junior
BASIC POLO S/S JUNIOR
Str.: 90/100 - 150/160
Farve: 00 Hvid, 35 rød, 55 blå, 550 grøn og 99 sort.
Husk at skrive følgende i kommentar feltet: Størrelse, farve og ønsket navn på brystet.
OKTOBER Hoody
BASIC HOODY -
Klubbens logo på ryggen og ønsket navn på brystet.
Str.: XS til og med XXXL.
Farve: Hvid, citron, refleks gul, orange, blodappelsin, lyserød, lys cerise (pink), rød, bordeaux, strong purple, tyrkis, kongeblå, blå, lys blå, dansk marineblå, refleks grøn, æblegrøn, lysegrøn, flaskegrøn, beige, aske, gråmelere, antracit melange og sort.
Varen kan afhentes på rideskolen i starten af november måned.
OKTOBER SWEATSHIRT
Basic Roundneck
Str.: S, M, L og XL.
Farve: Hvid, citron gul, visibility gul, orange, blodappelsin, lyserød, lys cerise (pink), rød, bordeaux, strong purple, tyrkis, kongeblå, blå, lys blå, dansk marine blå, refleks grøn, æblegrøn, lysegrøn, flaskegrøn, beige, aske, gråmelere, antracit melange og sort.
Husk at skrive følgende i kommentarfeltet: Størrelse, farve og ønsket navn på brystet.
OKTOBER Polo
BASIC POLO -
Klubbens logo på ryggen og ønsket navn på brystet.
Str.: Xs til og med XXXXL.
Farve: 00 Hvid, 10 gul, 18 orange, 300 pink, 35 rød, 38 Bordeaux, 54 kongeblå, 55 blå, 580 navy, 600 refleks gul, 605 lys grøn, 68 mørkegrøn, 71 mat grøn, 95 grå, 955 antracit melange og 99 sort.