Kære medlemmer

På baggrund af regeringens udmeldelse vedrørende begrænsning af corona smitte, har Brøndby Kommune i sidste uge besluttet at alle kommunale lokaler indendørs og udendørs lukkes frem til den 30 marts 2020.
En beslutning rideklubben kun kan støtte op om.
Rideskolen lukkede derfor ned i torsdags for medlemmer og besøgende.

Hestene bliver passet og plejet efter alle kunstens regler. Der bliver på Facebook gruppen "Brøndby ryttersjov" lagt videoer og billeder op af hestene, så de af jer der savner dem kan følge lidt med.

For at rideklubben kan bevares og hestenes velfærd være i højsædet må vi alle stå sammen og løfte i flok. Dette betyder at vi alle fortsat må betale vores medlems kontingent og ridehold. Ingen kommer igennem krisen uden tab. Vores må desværre være tabte ridetimer og kvalitets tid i stalden.

Vi beder om jeres forståelse og håber at I vil støtte op om beslutningen.

I vil løbende modtage covid19 updates via klubben hjemmeside, Facebook side og mails.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Brøndby Ny Rideklub
Bestyrelsen 18.03.20