HESTENE & PONYERNE 
 
 
Vores stald er fyldt op med dejlige heste og ponyer, som alle har deres helt egne og til tider lidt skæve personligheder. Du kan læse lidt om dem her på siden, men hvis du virkelig vil lære dem rigtigt at kende skal du bruge din tid sammen med dem. 
 
  
Navn: Mini Kjærgårds Fedtmule
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 105 cm.
 
Race: Shetlænder blanding
 
Farve: Rødbroget 
 
Fødselsdato: 30-04-2011
 
ID-nummer: 208333201107141
 
Beskrivelse: Fedtmule er en sand gavflab og han elsker at lege vildt på folden, især med sin bedste ven Pluto. Fedte, som han til dagligt bliver kaldt kom til BNR sammen med Pluto og begge de to dame glade herrer blev kastreret hos os efter at klubben have fået dem foræret af et sødt ægtepar der desværre ikke kunne have dem længere. Fedte bruges til ponytrækning, jordarbejde og kørsel med sulky. Derudover springer han snildt sin egen højde i løsspringning. Han er skøn at strigle, men kan godt finde på at nappe lidt og bør ikke opbindes tæt på hopperne. Han er en lege kammerat i bedste stil.
 
 
Navn: Choco
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 164 cm.
 
Race: Pinto blanding
 
Farve: Mørkebrun
 
Fødselsdato: 30-05-2008
 
ID-nummer: 208333200806441 
 
Beskrivelse: Choco er en sand hoppe og det kan mærkes og hun  finder sig bestemt ikke i hvad som helst. Hun er sød i stalden, men kan ikke lide at få striglet inderlår eller få spændt gjorden. Giv hende en heste guffer når du spænder gjorden, så er der ingen ballade. Generelt kan man lærer Choco alt hvis bare hun får en guffer. Choco er lidt klodset, men meget samarbejdsvillig og går med ryttere på alle niveauer i dressur, kan en del øvelser, rigtig dygtig til ridning i cordeo og er en fartbølle når hun springer. På folden er Choco i midten af flok hierarkiet og er kendt for at smide sin grime.
 
 
Navn: Alarda
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 167 cm.
 
Race: KWPN
 
Farve: Rød
 
Fødselsdato: 25-05-2005
 
ID-nummer: 528003 05.07869
 
Beskrivelse: Alarda er skøn dame med en kæmpe personlighed. Hun har sine favorit veninder på folden, som er Nappa og Myxa og det er kun dem hun gider. De andre heste skal holde sig væk fra hendes hø, hendes vand og hendes veninder. Dog er hun altid ret lun på en enkelt vallak, nemlig heste flokkens eneste vallak Trix. Alarda kan være lidt urolig under opsadling og kan finde på at true de andre heste når de passerer hende. Hun kan gå med ryttere på alle niveauer, kan en del øvelser i dressur, elsker skovture og springning. Alarda er generelt en lidt magelig hest, men en krudt tønde i vinter sæsonen.
 
 
Navn: Birch's Giulia 
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 140 cm. 
 
Race: Haflinger
 
Farve: Rød
 
Fødselsdato: 19-05-2001
 
ID-nummer: 208333200103228
 
Beskrivelse: Giulia eller Gurli, som hun også bliver kaldt er skøn pony. Hun har et fantastisk sind og står bom stille under opsadling og hun bliver sjældent bange. Giulia går mest med begyndere og letøvede, da hun bare er en skøn børne pony. Dog kan hun godt have sin helt egen mening om tingene og især om tempoet og gangarten. På den ene side vil hun gerne lave så lidt som muligt, men får hun er rytter på der kan bringe hendes arbejdslyst frem er hun en sand engel og kan rides helt uden udstyr. Giulia springer kun lave spring, da hun ikke har den bedste teknik. På folden er hun går hun rundt sammen med Sindy og Sibbie. 
 
 
Navn: Napsugár
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 164 cm.
 
Race: Ungansk sportshest
 
Farve: Mørk brun
 
Fødselsdato: 23-12-2006
 
ID-nummer: HUNKGN061120000 
 
Beskrivelse: Napsugár betyder solstråle på Ungansk og man må sige at Nappa er vores helt egen lille solstråle. Hun kan finde på at true de andre heste når de passerer og kan virke streng ved opsadling, men kender du hende er hun rigtig hygge trold og elsker at blive nusset. Nappa er noget af det letteste at ride, men grundet hendes mistillid til andre heste rides hun kun af letøvede og øvede ryttere. Hun arbejder med stor lyst og elsker at springe. Hendes sind er varmt og hun kan nærmest rides ved tankens kraft. Nappa er et vanedyr og tingene skal foregå, som de gjorde i går, så er hun gladest og hun vil ikke forstyrres nu hun æder.  
 
  
Navn: Pedro
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 120 cm.
 
Race: Blanding
 
Farve: Brunbroget 
 
Fødselsdato: 01-01-2008
 
ID-nummer: 208333200809520
 
Beskrivelse: Pedro elsker at lege på folden med sine to små venner Pluto og Fedte, men når han har leget vil han også gerne have tid til at spise lidt i fred og ro. Pedro er meget kilden og står derfor uroligt under striglning og opsadling og han kan heller ikke lide at ride uden sadel, da han syntes rytterne er lidt spidse bag i. Han går mest med begyndere og letøvede grundet hans størrelse og det er han rigtig sød til og er du lille og skal lære at galopere er han den perfekte makker. I perioder kan Pedro godt være lidt frisk. Det er gerne hvis det blæser. Dette er meget modsat hans ellers så afslappede temperament. 
 
 
Navn: Mini Kjærgårds Pluto
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 70 cm.
 
Race: Shetlænder blanding
 
Farve: Rød 
 
Fødselsdato: 06-04-2011
 
ID-nummer: 208333201107140
 
Beskrivelse: Pluto er en bestemt herrer og en sand tyran på folden, men når det er sagt er han også blid og legesyg. Han kom til BNR sammen med sin ven Fedte, som han har kendt hele sit liv. Da Pluto har et dårligt knæ bliver han kun brugt til hygge pony og giver de små børn selvtillid i stalden. Han er skøn at strigle og elsker at blive børstet grundigt og få sat sit hår. At være hygge pony betyder ikke at man slet ikke kan bruges til noget! Udover at være selv tillids booster bruges Pluto til jordarbejde og han lærer gerne nye tricks og han syntes det er skønt at blive mentalt stimuleret og få lov til at løse diverse opgaver.
 
 
Navn: Myxa HS
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 160 cm. 
 
Race: Nord svensk skovhest
 
Farve: Brun
 
Fødselsdato: 02-05-2003
 
ID-nummer: 23215
 
Beskrivelse: Myxa har det skønneste sind og har en masse livs erfaring bag sig. Hun er kåret fløjls hoppe i Sverige, hun har gået for vogn og kane, hun har trukket træstammer i de svenske fjelde, gået både dressur og spring før hun kom til os. Myxa bruges primært til handicap ridning, men går også på de almindelig hold. Hun er en dame og har klare holdninger om hvad hun har lyst til at lave på den pågældende dag. Myxen, som hun også bliver kaldt elsker opmærksomhed og opsøger den gerne selv. Hun er simpelthen så jordnær og godmodigt. Hun er heste flokkens fører hoppe og så er hun mor til Trix. 
 
 
 Navn: Trix
 
Køn: Vallak

Stangmål: 160 cm.
 
Race: Nord svensk skovhest
 
Farve: Brun
 
Fødselsdato: 27/04 2007
 
ID-nummer: 22-07-5139 
 
Beskrivelse: Trix er Myxas søn og har ikke oplevet, så meget i sit liv. Til gengæld har han arvet sin mors gode sind. Han er rigtig charmetrold og opsøger gerne menneske kontakt hele tiden, både i stalden, på folden og under ridning. Faktisk kan han ikke få nok af mennesker eller opmærksomhed. På trods af at han er mors dreng har han fået mange venner på folden, faktisk har han fået en del dame bekendtskaber og han passer og pleje dem alle. Trix minder lidt om tyren Ferdinand der elsker at dufte til blomster og han ved slet ikke hvor stor han er. Han bruges primært til handicap ridning, men går også lidt på holdene.
 
 
Navn: Sindy Lou
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 146 cm.
 
Race: Connemara
 
Farve: Brun
 
Fødselsdato: 13-05-2004
 
ID-nummer: 05/1840
 
Beskrivelse: Sindy er en skøn hoppe, god i stalden og kan gå med ryttere på alle niveauer. Hun er fremad gående og yderst samarbejdsvillig. Dog kan der godt gå hygge i den hvis der heste der står stille inde på midten. Sindy springer kun lavt, da hun ikke har den bedste spring teknik. Hun er skøn at ride uden sadel på og ride i cordeo og bidløst. Sindy Lou er en af de få rideskole heste, der har formået at snyde dyrlægen, der efter at have undersøgt hende konstaterede at hun ikke var i fol. En måned senere, natten til sommer tid for nogle år tilbage folede hun det yndigste hoppe føl, som fik mellem navnet Lou efter sin mor.
 
 
 Navn: Sibbie
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 144 cm.
 
Race: Tyroler haflinger
 
Farve: Rød
 
Fødselsdato: 26-01-1999
 
ID-nummer: 29.681
 
Beskrivelse: Sibbie er godheden selv og hun er simpelthen så skøn at strigle, sadle og ride på. Grundet sin alder bruges Sibbie kun til begyndere og letøvede og springer ikke længere. Hun får dog en sjælden gang imellem lov til at tage et lille spring hvis hun har lyst. Hun er en stabil hest i trafik og er altid med til diverse ponytræk arrangementer, da hun er så rolig. På folden er Sibbie ikke særlig højt i hierarkiet og holder sig mest sammen med Sindy Lou og Giulia. Sibbie og Giulia har været gode venner igennem flere år, men på trods af dette vil de ikke stå ved siden af hinanden i boksene. De bliver uvenner hver gang vi prøver,
 
 
 
 Navn: Smokey The Bandit
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 140 cm.
 
Race: Blanding
 
Farve: Farve veksler
 
Fødselsdato: ??-??-2008
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Smokey er en følsom dreng, som gerne gør det godt for sin rytter. Han bruges til ryttere på alle niveauer, men det er kun gode letøvede og øvede der får lov til at galoperer på ham. Dette er fordi Smokey sætter ekstra pris på at være i perfekt balance og er han ikke det kan han godt finde på at bukke. I stalden er han sød, men han kan godt være en rigtig laban at trække rundt med hvis der er græs og har han først fået lov til at græsse bryder han sig ikke om at blive afbrudt. Smokey er en fantastisk spring pony og går baner på 1 meter med den rette rytter. Han er en forsigtig dreng, som man skal huske at tage sig tid til.
 
 
 Navn: Salt & Pepper
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 140 cm. 
 
Race: Blanding
 
Farve: Brunbroget
 
Fødselsdato: 01-05-2008
 
ID-nummer: 528008150069908
 
Beskrivelse: Pepper går til dagligt under navnet Pep og er en rigtig gadedreng. Han elsker at rulle sig i mudder og formår at være stalden største gris. Pep kan godt være lidt efter de andre heste på folden og er oppe i flok hierarkiet. I stalden er han sød og rar og elsker at blive striglet og han står også pænt under opsadling. I dressur går han mest med begyndere og er glad for at følge efter hesten foran. Dette kan godt gøre ham lidt sværere for de ryttere der ikke vil ride på række, da Pep kan blive meget insisterende på at gå bag de andre heste. Pep er en god springpony.
 
 
 Navn: Meadow Fork Petal
 
Køn: Hoppe
 
Standmål: 144 cm. 
 
Race: Connemara
 
Farve: Skimmel
 
Fødselsdato: 15-04-2012
 
ID-nummer: 372004000028090
 
Beskrivelse: Meadow er kort sagt bare en dejlig pony.
Hun går med ryttere på alle niveauer, dog mest med begyndere fordi hun er så flink og rolig. Samtidig med at hun sagtens kan have sin egen mening om at tempoet ikke skal for højt op kan en mere rutineret rytter sagtens fyre op under hende. Hun er vild med at springe og som de fleste andre heste er hun også lykkelig når hun er i skoven eller på stranden og strække ud. Meadow er ofte med til ponytrækning grundet hendes rolige sing og går fint i tung trafik. Meadow er tilredet på BNR og var da hun ankom til klubben meget usikker. Ses sjældent under opsadling.
 
  
 Navn: Darvys Sporty
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 146 cm.
 
Race: Blanding
 
Farve: Brun
 
Fødselsdato: 01-01-2013
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Darvys er en forsigtig dreng, med tildens til at slå med hovedet. Han udvikler sig hurtigt i dressuren og går forholdsvis stabilt, er fremad gående og samarbejdsvillig. Darvys bliver let ukoncentreret og kan komme til at snuble lidt over sig selv når han har for travlt med at kigge på spænende ting. Han er forsigtig når han skal lære nye ting, men med ro fra rytterens side er han en tillidsfuld dreng der nok skal få løst opgaverne. Darvys springer udmærket, men mangler lidt rutine. På folden er han lidt af slagsbror og han er ikke bleg for at bede de andre ponyer om at flytte sig fra hans hø. 
 
 
Navn: Tu Buena
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 155 cm. 
 
Race: PRE
 
Farve: Skimmel
 
Fødselsdato: 13-04-
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Tu Buena er en sand hvirvelvind af følelser. Hun er noget af det blideste og rareste man kan forestille sig. I stalden er hun noget, så skøn og hun elsker opmærksom, men har brug for ro omkring sig. Tube, som vi også kalder hende kan ikke lide at stå i kæder. Til gengæld står hun fint i et enkelt træktov. Det er pres på nakken hun ikke kan lide og sker det kaster hun sig. Tube rides kun er gode letøvede og øvede ryttere, da hun er nervøs dame, der ser alt hvad der foregår omkring hende. Hun kan godt lide at springe, så længe det er lavt og hun elsker at komme på eventyr. På folden er hun nederst i hierarkiet. 
 
  
 Navn: Millie VI
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 140 cm.
 
Race: Tinker
 
Farve: Sort broget
 
Fødselsdato: XX
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Millie er bestemt dame og har sine meningers mod. Hun er sød i stalden, men kan have perioder hvor hun bliver lidt tvær. I disse perioder er det vigtigt at gøre diverse oplevelser til positive oplevelse for hende. Feks. kan man give hende en godbid imens man spænder gjorden. Millie er en magelig hoppe, som ikke har noget hun skal bevise på folden. Hun hviler i sig selv og er dejlig fremadgående og elsker at springe. Millie er sikker i tung trafik og kommer ofte med til ponytrækning og lignende. Ligeså arbejdvillig Millie er lige så modvillig kan hun være og hun syntes ikke at hun skal arbejde hvis andre holder pause.
 
 
 Navn: Flaoura
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 164 cm. 
 
Race: Svensk varmblods blanding
 
Farve: Brun
 
Fødselsdato: XX
 
 ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Flaoura går med ryttere på alle niveauer. Hun kan se ufattelig kedelig og doven ud når hun går rundt i en begynder time, men dette skal man ikke lade sig narre af. Flaoura er nemlig meget samarbejdsvillig hvis man trykker på de rigtige knapper. Hun elsker at springe, er en fartbølle i skoven og virkelig styrbar i cordeo. Flaoura nyder at blive striglet, dog kan kan hun godt finde på at nappe lidt. Dette er en gammel vane og gamle vaner kan være svære at komme af med. Det første år Flaoura var hos os red vi hende uden sadel, da hendes ryg trængte til en gevaldig sadel pause. Nu rider hun med sadel igen. 
 
 
 
 Navn: Donn
 
Køn: Vallak
 
Stangmål: 135 cm.
 
Race: Blanding
 
Farve: Sort
 
Fødselsdato: XX
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Donn er en gammel dreng og staldens alders president. Man kan dog ikke mærke på ham at han er en ældre herrer. Der er fuld fart på Donn og i vinter sæsonen kan han godt være lidt af en vildbasse og det samme gælder i blæse vejr. Han elsker at springe, men springer ikke højt længere grundet hans alders. Donn kan rides i cordeo og helt uden udstyr. I stalden er Donn skøn at strigle og han står pænt under opsadling. Han kan dog godt være svær at få ud af boksen hvis der er hø tilbage. Donn ligger ikke lavt i flok hierarkiet, men heller ikke i toppen. Vi har fået Donn foræret af Hedehusgårdens rideklub.
 
 
 Navn: Ballinamona Dreamer
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 160 cm.
 
Race: Connemara
 
Farve: Skimmel
 
Fødselsdato: XX
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Til dagligt går hun under navnet Ballina og hun er skøn i stalden. Dog bliver hun lidt sur når gjorden bliver spændt. Her er positiv energi og en godbid vigtigt. Ballina er er en magelig hoppe der tager tingene i hendes tempo. Hun kan gå med ryttere på niveauer og er fantastisk til de helt små børn, da hun kan trave i skridt tempo. I galop er hun til gengæld lidt for hurtig til de mindre ryttere. Er man letøvet eller øvet og kan komme med den rigtige energi kan man godt få en dejlig tur på hende. Hun elsker at springe og at opleve nye ting. På folden vil hun bare gerne være sammen med Tu Buena og æde i fred.
 
 
Navn: Whispa
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 160 
 
Race: Fuldblod
 
Farve: Mørkebrun
 
Fødselsdato: 30-04-2011
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Whispa er en lidt varm hoppe, men dette kommer klart til rytteren fordel. Hun er emget samarbejdsvillig og loigger sig pænt frem til hånden. Whispa går med ryttere på alle niveauer, dog ikke helt små børn. Hun er nok den hest i stalden der kan gå den korteste galop. Whispa er lidt voldsom når der springes. Derfor bruger vi meget tid på at arbejde nogle gode vaner ind i hende, så hun kan lære at vente og tænke sig om. Whispa elsker at komme ud i terrænet og en galop i strandkanten er det bedste hun ved. I stalden er Whispa sød, men hun kan ikke lide at få striglet mave og inderlår. 
 
 
 
Navn: Barracree Class 
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 160 cm. 
 
Race: Tinker blanding
 
Farve: Sortbroget
 
Fødselsdato: 01-01-2011
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Til dagligt går hun under navnet Barra og hun har et virkelig skøn sind. Hun er meget Schenkel følsom og let at styre. Hun er virkelig en pleaser og derfor går hun også med ryttere på alle niveauer. Barra elsker at være i terrænet og er nervefast i trafik. Hvad angår spring er Barra en magelig hest og syntes det er sjovt, så længe det ikke bliver får højt. Da Barra gør hvad sin ryttere beder om er det vigtigt at lytte til hendes små signaler, så man ikke træder over hendes grænser. Hun kan godt være ret sur i stalden når hun bliver striglet og sadlet, da hun er så følsom overfor tryk. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til hende.
 
 
 
 Navn: Mel
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 140 cm. 
 
Race: Tinker
 
Farve: Sortbroget
 
Fødselsdato: 01-01-2005
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Mel er en dejlige og nervefast makker og går mest med begyndere og letøvede ryttere. Hun kan godt lide at gå på række og derfor bruges hun meget til de nye ryttere. Hendes rolige sind gør at hun ofte kommer med til ponytrækning og hun er den første pony til at gå i vandet når vi er på stranden. Rolige rideture i naturen falder godt i Mels smag, men hun sætter også pris på at få lov til at strække ud i en god galop i ny og næ. I stalden er hun sød, men hun gider ikke at få striglet bringe, mave eller blive sadlet. Positiv energi og tid er som altid en vigtig faktor for at oplevelsen bliver god for hesten, såvel som for rytteren,
 
 
 
 Navn: Mary
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 160 cm.
 
Race: Tinkerblanding
 
Farve: Sort broget
 
Fødselsdato: 01-01-2012
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Mary er en dejlig hest at ride på og går fint frem til hånden. Hun er schenkel følsom og spejler sig i sin rytters energi. Derfor går hun kun med gode letøvede og øvede ryttere. Mary kan godt lide at springer og viser, som altid et ærligt sind og en god arbejdsvilje. Hun kan godt blive lidt opkørt når hun skal opleve nye ting, men lytter altid til rytteren. Mary er sød i al omgang i stalden. Hun er følsom i siderne og derfor skal gjorden spændes forsigtigt og hun skal altid skridtes rundt for hånd før man stiger op på hende. På folden er hun lavt i hierarkiet og holder sig mest for sig selv eller sammen med Barracree.
 
 
 
 Navn: A Princess
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 167 cm. 
 
Race: Blanding
 
Farve: Buckskin
 
Fødselsdato: 09-04-2009
 
ID-nummer: 208333200909875
 
Beskrivelse: Hun går til dagligt under navnet AP og er virkelig en ærlig hest. AP er følsom, velgående og samarbejdsvillig. Let at ride sidebevægelse på og ligger sig pænt frem til hånden. Hun kan gå med ryttere på alle niveauer, dog ikke de helt små ryttere og vi foretrækker at bruge hende til gode letøvede og øvede.
AP elsker at springe og er energisk i skoven. Hun er en engel i stalden og på folden. AP mistede næsten livet til til en omgang slem forstoppelse og var indlagt i længere tid på hospitalet. Som følge af den omgang tabte hun sig meget og mistede sin tillid til mennesker.  Hendes krop og sind skal bygges op igen.
 
 
 
 Navn: Holmgaards Mesina
 
Køn: Hoppe
 
Højde: 
 
Race: D.S.P
 
Farve: Rød
 
Fødselsdato: 24-04-2007
 
ID-nummer: 208333SP0703028 
 
Beskrivelse: Mesina er en sand lille stjerne og giver altid rytteren alt hvad hun kan. Hun er arbejdsvillig og selvgående og kan rides af ryttere på alle niveauer. Springer med stor lyst og sprudler af energi på en springbane og i terrænet. Messi, som hun også bliver kaldt er virkelig veluddannet og øvelses stærk. Hun kan godt bliver lidt varm, men spejler altid sin rytteres energi og niveau. Mesina er skøn i stalden og en fornøjelse at strigle. Hun er en streng dame på folden og pony flokkens fører hoppe. I boksen og hun tendens til at væve hvis hun bliver streset. Derfor står hun i den stille ende af stalden og har altid hø i sit hø net.
 
 
 
 Navn: Clogheen Day
 
Køn: Hoppe
 
Stangmål: 144 cm.
 
Race: Blanding
 
Farve: Brun broget
 
Fødselsdato: 01-01-2010
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Kært barn har mange navne, mest brugte er Clog, Clogheen eller Day. Clogheen er personlighed helt for sig selv. Hendes tillid til mennesker skal bygges op og det samme skal hendes selvtillid. Hun lærer hurtigt og er sød i stalden, samt under opsadling. Når gjorden er spændt skal hun skridtes for hånd før man stiger op på hende. Cloghenn går med gode letøvede og øvede rytter. Hun er lidt spændt når hun skal lære nye ryttere at kende, men falder hurtigt ned og går pænt frem til hånden. Clog kan godt lide at springe og være i skoven. Hun er nervefast og er ligeglad med høje lyde. 
 
 
 
 Navn: Corri
 
Køn: Vallak
 
Race: Connemara
 
Farve: Flueskimmel 
 
Fødselsdag: 01-01- 2011
 
ID-nummer: XX
 
Beskrivelse: Corri er nyeste skud på stammen og taget ind, som projekt hest. Hans tillid til mennesker er ikke stor og skal bygges op. Corri har et hjerte og guld og et blidt sind. Han kan ikke lide pressede omgivelser og står lidt spændt under opstigning. I boksen er han sky. Corri lærer hurtigt og vil så gerne stole på os mennesker og være sammen med os. Han bliver trænet af en flok udvalgte ryttere. Lige nu træner vi mest med "positiv" kontakt i boksen hvor vi ikke altid tager ham ud, hyggelige strigle oplevelser, longe arbejde med bomme, kegler og andre ting han skal passere på den ene eller anden måde. Gode oplevelser ved opstigning og under ridning. Corri er harmonisk og velgående under rytter.