Arrangementer BNR

Fastelavn
Afholdes hvert år som rideskole træninggs stævne i dressur, alle rideskolens ryttere kan deltage, selv de helt små. Dette er et hygge stævner og alle der deltager modtager en rosette efter deres ridt. Kritikker bliver udleveret efter klassen afsluttes. Da det jo er fastelavn ser vi gerne at alle ryttere er klædt ud til festligheden. Arrangementet er formedlemmer og deres familier, samt gæster. Vi slår selvfølgelig også katten af tønden og kroner dagens royale par, samt bedste udklædte.

Spring- og dressurlejr

Dagslejr (miniput hold)

Lej en hest

Uddybende tekst kommer snart ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sommerlejr
Klubbens årlige sommerlejr afholdes som oftest fra den sidste søndag i juli til og med første lørdag i august. Det er en tradition at vi starter lejren med at klargøre hestenes bokse og derefter venter en flok heste glade og spændte ryttere på at lastbilen kommer trillende ind af indkørslen med klubben græs dovne heste, som har nydt deres velfortjente sommerferie på landet i fred og ro. Resten af ugen går med ridning, tidlig morgen vækning, staldarbejde, teori undervisning, strigle konkurrence, strandtur, lejrbål, godnat historier, ridning i terrænet, skattejagt, natteløb, stævne og andre sjove aktiviteter. Kort fortalt en dejlig uge hvor vi har tiden til at sætte os ned og bare være til i hinanden selvskab, en tid hvor børn får lov til at være børn, unge og voksne får lov til at gå i barndommen igen, men også en tid der går alt for hurtigt.

Halloween
Arrangementet blev første gang afholdt i 2015 efter to natteravne midt om natten kom på den skøre ide at lave et åbent hus arrangement for børne familier.
Få dage efter delte klubbens unge medlemmer flyer ud i hele vestegnen og dagene op til arrangementet gik med at udsmykke gården, samt handle stort ind.
Da dagen endelig kom og start signalet lød blev gården vækket til live af de levende statister forklædt som ånder, mumier, tossede spåkoner, klovne, dukker og andre skrækkelige væsner. Café Tutten åbnede op for salget af farvestrålende og ulækker mad, kage, slik og klamme drikke.
Boderne gik igang og familierne kunne deltage i aktiviteter som ponytrækning, stearin dryp, hesteskos kast, historie læsning, skumfidus ristning, græskar udskæring og lignende. Alt imens de blev jagtet af den døde staldmester og hans fodervogn, spået af den skøre spåkone, man kunne tage en dans med klovnen Bobo og da aftenen faldt på kunne man besøge The haunted house. Arrangementet endte med at være velbesøgt og vi glæder os nu hvert år til at kunne trække i vores skrækkelige kostumer og afholde Halloween i oktober måned. Nogen gange kan en skør ide ende med at blive en tradition.

Juletræsfest
Traditionen tro afholder klubben hvert år juletræsfest i december måned. Arrangementet er for klubbens medlemmer og deres familie, samt gæster.
Udvalgte elever optræder med diverse juleshows, som de selv er med til at udvikle i samarbejde med deres undervisere. Af opførte shows kan nævnes: Pyrus på eventyr i H.C.Andersens univers, nissebanden, Bamses julerejse, The Grinch og Sankta Lucia som hvert år rides af de helt små elever. Der forsøges at udvælge ryttere på alle niveauer. Udover shows kommer julemanden på besøg, der danses om juletræet og der jule hygges.