Start til Ridning

Hvis du ønsker at starte til ridning skal du tale med vores daglige leder Sara Lorenzen, der kan fortælle hvilke hold der er ledige, og hvornår du kan få en prøvetime. Samt andet info der kan være relevant.

Du kan få fat i Sara på 3 måder:
1.  Send en SMS til: 21 36 40 48 – Så får du hurtigt svar eller bliver ringet op (Telefontid: KUN mandag 19.00 - 20.00)
2.  Send en mail på bnr@bnrrideklub.dk
3.  Send en besked til hende via vores Facebookside "BNR Rideklub"

OBS! Det er ikke nødvendigt at have hverken ridetøj, ridestøvler eller ridehjelm når du starter! Noget tøj der må blive beskidt samt en cykelhjelm og et par gummistøvler er det eneste der er vigtigt. Har du ikke en ridehjelm/cykelhjelm, kan du låne en af vores "låne-hjelme". Har du ikke gummistøvler, kan et par gummisko også bruges.

Hvis du efter prøvetimen gerne vil starte på et hold:

Når du har aftalt hold med Sara, skal du oprette en bruger, tilmelde dig klubben og derefter tilmelde dig det hold som I har aftalt. Det gøres således:

1. Opret dig som bruger: Klik på menupunktet "Login" øverst til højre, og opret dig som bruger.

2. Tilmeld dig klubben: Log ind, og gå op i menuen "Hold/Info". Vælge "Hold og tilmelding" og klik derefter på rubrikken "kontigent" (Tilmeld).

3. Tilmeld dig hold: Log ind igen, og gå op i menuen "Hold/Info". Vælge "Hold og tilmelding" og klik derefter på rubrikken "Dressur". Nu kommer alle hold til syne, og du kan vælge hvilket der passer bedst. Scroller du helt ned i bunden af siden, kan du se en form for oversigt, der på en gennemskuelig måder viser hvordan holdene ligger ;)

(OBS! Af og til bliver man logget ud, når man har meldt sig til et hold/arrangement. Vi beklager, men kan desværre ikke gøre noget ved det :/ Det er en systemfejl. Blot log ind igen).

Ved problemer, skriv en besked til os på vores facebookside: BNR Rideklub

Udmeldelse

Hvis du ønsker at stoppe til ridning, skal dette ske ved at henvende sig til vores kasserer Karin Dreyer på mailen: kasserer@bnrrideklub.dk

OBS! Opsigelse af ridehold skal ske mindst 1 fuld kalendermåneds varsel til den første i hver måned.

Aflysning af undervisning ved f.eks. stævne
Der betales for 4 ridetimer pr. måned. Men nogle måneder vil der forekomme 5 ridetimer. Det er besluttet at BNR kan aflyse det antal af ekstra ridetimer/dage der forekommer på et år, og bruge dem til f.eks. stævne (Det drejer sig om op til 5 dage om året). BNR forbeholder sig derfor retten til at aflyse undervisningen uden erstatning i det antal dage.