Det hele startede på Lagesminde allé 50, 2660 Brøndby strand (Matr. nr. 17a af Brøndbyvesterby, Brøndby strand).

I gamle dage
(Tekst og billede lånt fra Forstadsmuseets hjemmeside)

Efter udskiftningen af Brøndbyvesters jord i 1980 opstod en lod, sydøstligst i sognet. Her opførte - formentlig i 1782 - en gård, der senere fik navnet Lagesminde, efter dens ejer i perioden 1823-1856, strandfoged Henrik Lage. Ejendommen lå i 1800-tallet helt isoleret, og blev brugt til at indkvartere kolerapatienter. Gartner Svend Bruun købte gården i 1914 i fællesskab med flere andre gartnere, og de anlagde en frugtplantage, fortrinsvis med æbler.
I årene 19??-2018 husede bygningerne fra frugtplantagens tid, det der i tidens løb blev kendt som Brøndby Ny Rideklub, og man kan i området langs     Strandsskolevej stadig se nogle af frugttræerne den dag idag (Maj 2018).

Lagesminde - Svend Bruuns gartneri. Arbejde i frugtplantagen 1926.

Johans tid
Tekst kommer...

Klubben blev oprettet
Brøndby Ny Rideklub af 1987, blev som navnet antyder stiftet i 1987. Klubben lå fortsat på samme adresse og husede stadig en masse aktive ryttere.

Byggeriet af Kettehøj Ridecenter
I takt med at den nye hestelov trådte i kraft kunne de gamle bygninger på Lagesminde ikke længere følge med tiden og Brøndby Kommune satte byggeriet af Kettehøj Ridecenter igang.

Tekst kommer...

Den 22 marts 2018 fik rideklubben overdraget nøglerne til Kettehøj Ridecenter og i de kolde påskedage 2018 flyttede medlemmerne og deres familier inventaret fra Lagesminde til Ulsøparken.

En ny begyndelse
Tidlig morgen den 1 April 2018 satte klubbens heste og ryttere afsted imod Ulsøparken, nogle få heste blev fortsat på Lagesminde, da foldene på den nye adresse endnu ikke var klar til brug. Samme dag blev BNR´s blodbøg plantet, træet var en gave fra familien Bekmann, som skulle symbolisere en ny begyndelse.